Nyheder:

Artister, bands, og egne show, som skal turnere i Skandinavien 2024/2025.

Vi har nu igen den store glæde, at kunne præsentere en verdens artist og så er han endda svensk og det kan vel ikke forbavse nogen, Sverige har igennem tiderne forkælet os med mange fantastiske artister og musikere.

Robert Wells var i Danmark i 2012 og endnu engang i 2014 og kommer nu tilbage i 2024/2025. Der er ikke mange lande i verden hvor han ikke spiller for fulde huse og nu kan vi glæde os til her i Danmark, at præsentere 4-5 af hans shows – så glæd Jer Danmark!

Efter mere en  30 års koncerter med Rhapsody in Rock, pladeudgivelser og samarbejde med over  100 artister indbyder Robert Wells nu til en hel aften med flygel. Sammen med musikkens mestre, egne kompositioner fra den seneste plade Songs Without Words  blandes aftenen med Boogie, improvisationer, anekdoter fra Rhapsody In Rock og TV Så Ska Det Låta med pianoet ved sin side. 

En artist i ren verdensklasse, som mestrer sine to instrumenter, bedre end de fleste, er kåret som verdens bedste på mandolin og blandt de aller bedste på guitar!

Aco Bocina er dog ikke helt ny i Skandinavien, da han har været på scenen i Sverige flere gang og der, opnået en utrolig popularitet, også hos en meget begejstret presse!

Aco Bocina er fra Kroatien, men lever og har boet i lang tid i Italien, nærmere betegnet Milano, hvor han konstant har mange koncerter og er elsket.

Aco Bocina er en artist/musiker der skal opleves live, da det er svært at beskrive hans kundskaber med ord og det vil der blive lejlighed til i 2022/2023                                                                                                      

Artist / Illusionist i verdensklasse, også kåret som bedste show!

Man tror ikke sine egne øjne og slet ikke, når man bliver inviteret op på scenen, står lige ved siden af det han laver og derefter stadig kan se på folk, at de stadig er helt forvirret og imponeret – ja det er VERDENSKLASSE!

Han har været fascineret af magi, siden sin tidlige barndom. Han blev hurtigt opmærksom på sit talent for denne kunst og investerede al sin tid og energi i det.

Senere afbrød Peter Marvey sine arkitektstudier, til fordel for sin magiske passion, da han havde større succes med det, end han nogensinde havde turdet drømme om.

Flere internationale juryer, fremtrædende folk fra showbranchen og endog den kongelige familie i Monaco har tildelt ham de højeste priser.

Chris Kläfford, født i 1989 er sanger/sangskriver fra Lindesberg, Sweden.

Han anses for, at være en af de stærkeste musikalske stemmer, fra sit hjemland gennem lang tid.

Efter at have været omrejsende musiker i over ti år, kom hans velfortjente gennembrud ved at vinde talent-tv-showet Swedish Idol i 2017.

I 2019 blev han rost af både dommere og publikum på America’s Got Talent, hvor han kvalificerede sig til semifinalerne.

Med sit talent, produktivitet og løbende voksende følge på sociale medier, har han formået at få en verdensomspændende fanskare, flere platin singler og plade-eksponering med en #1 spot på radio airplay.

Sanger/sangskriver Jens Einer Sørensen aka J.Tex blev født i Detroit, Michigan – voksede op i Danmark.

Spiller instrumenter fra 6-års alderen.

Spiller for at leve på vejene i Europa, hovedsageligt i Italien og Frankrig i begyndelsen af ​​90’erne.

Inspirationen er tydeligvis fra den store vide åben, “Dustville”America, men misforstå det ikke – J.Tex er virkelig en urban cowboy, og i en alder af 20 tog han tilbage til USA for at søge efter sine musikalske rødder.

J. Tex startede sin rejse i Nashville, Tennessee med en guitar i den ene hånd og en pensel i den anden, han rejste over hele Syden.

Kom og oplev nogle af ”EDITH PIAF´s” mest elskede sange i en original opsætning med harmonika, violin, kontrabas, klaver og percussion i ægte parisisk ånd. Vi tager dig med på en rejse i Piaf´s liv gennem hendes sange.

Som 14-årig overlever hun ved at synge i gaderne i Paris, indtil hun bliver opdaget af en agent som tager hende under sine vinger og opbygger en karriere for hende som en anerkendt sanger i Paris og til sidst endda i udlandet.

 

Et show, som startede tilbage i 2014 i ”Tinghallen” i Viborg, hvor showet også blev produceret. I de efterfølgende 2 ½ år, turnerede showet med stor succes, rundt i (DK) og (SE)

Der var og er stadig ikke nogen der den dag i dag, har produceret noget lignende i Europa, ej heller længere væk. Efter lige godt 3 år, mistede vi desværre vores meget dygtige rockmusiker og det viste sig, at være en næsten umulig opgave, at finde en der kunne leve op til det, vi gerne ville have. Men incl. de 2 år med Covid19, er vi endelig nået i mål og det med noget helt unikt, som vi glæder os utroligt meget til at præsentere i 2023/2024…

Der arbejdes dog i øjeblikket, på en meget spændende ny opsætning og besætning og det forventes helt færdigt pr. 01.12.2023 og herefter forventer vi et forrygende 2024/2025…!

IGEN ET AF VORES EGNE SHOW!
Ideen vedr. dette show og starten af dette, skete i efteråret 2020 og blev hurtigt en succes. Men det blev sværere og sværere, at komme rundt med dette og vi måtte lægge det i bero, indtil september/oktober 2021, hvor vi startede det op i Sverige til stor succes.

Vi havde sidst i 2021, allerede aftalt 6 opførelser i Sverige og 2 i Danmark i 2022 og selvfølgelig, med nogle af vores fantastiske sangere og musikere. Der arbejdes i øjeblikket med ny opsætning og besætning, som forventes færdig fra d. 01.11.2023.

Showet findes efterfølgende i 2 størrelser med henholdsvis 3 sangere og med 6 sangere og med de 6 sangere, har vi allerede haft stor succes, med en hel ny form for Nytårskoncert og det fortsætter vi med i januar 2024…..!

ZYDECO ANNIE + SWAMP CATS feat. Helt Oncale (NEW ORLEANS)

Med seksten års turnéring i Tyskland, Østrig og Schweiz, med et begejstret publikum, o sange og et internationalt line-up, er ZYDECO ANNIE + SWAMP CATS Tysklands mest populære band, der præsenterer Cajun og Zydeco musik fra Louisiana.

The Spirit of New Orleans

Nede sydpå i Louisiana ved mississippifloden er New Orleans en unik smeltedigel af kulturer, madlavning og musikstilarter og kaldes stadig jazzmusikkens vugge. Kom sammen med ZYDECO ANNIE + SWAMP CATS, med til en enestående aften i denne musikalske by, bliv smittet af dens ånd, mærk varmen og efterspørgslen efter mere, tilfredsstille dit ønske om frihed og tag et stykke af det med hjem. Dette er betydningen af “The Spirit of New Orleans”.

Sarah & The Romans blev grundlagt i 2014 og har 9 medlemmer som inkluderer 2 kvindelige vokaler, guitar, violin, banjo, contrabas, mandolin, blues-harpe og trommer.

Ærlig, passioneret, klassisk. Sarah & The Romans leverer den, fineste klassiske Bluegrass og Countrymusik, men med dets egen specielle touch.

I 2022 har Sarah &The Romans forberedt et nyt hit med Annika Ljungberg.
Det kroatiske bluegrassband Sarah &The Romans, der skrev en sang sammen med den svenske sangerinde Annika Ljungberg, beviste, at musik ikke kender nogen grænser.

Annika blev kendt for os fra gruppen Rednex, hvis sang “Cotton Eyed Joe” stadig er i vores ører i dag.

Guitarist – Vocalist – Performer
I en klasse helt for sig selv, omgivet af nogle helt unikke musikere, som vi glæder os til, at præsentere Jer for!

Noel har optrådt i mere end  20 år på mange spillesteder,  overalt i det nordlige Europa og U.S.A.  Noel kommer fra en familie af musikere.

Noels interesse for musik, begyndte tidligt i hans barndom. Han sang i flere år i  “The Southern Baptist Church Choir”, Tiline, Kentucky, fra han var 6 år gammel.

18 år gammel flyttede Noel til Sverige sammen med sin far, komponist/pianist Michael Joseph Smith.

22 år gammel mødte han sin nu ven for livet og kollega, sanger/sangskriver Per A.W. Larsen og sammen dannede de, den akustiske duo “Smith & Larsen”.

VENØ JAZZ FESTIVAL – bluegrass – Country – d. 02. & 03. august 2024.
En lille ø, lige uden for Struer by, hvor man tager med en færge over til øen Venø,
turen tager kun max 5 min. og så er man ovre på en ø, der damper af ro og fred, men med en masse liv og smukke steder.

Venø har før været vært, for en større festival med succes og der arrangeres nu hvert år, mange små klassiske koncerter i bl.a. kirken, som er Danmarks mindste.
I et par år, har vi gået og tænkt på og haft lyst til, at lave en festival på øen – men hvad skulle det være og hvad skulle det være, for ikke at træde nogen arrangører i omegnen over tæerne.

Derfor har vi valgt, som beskrevet i ovenstående, denne kategori og kan allerede nu garantere for, en festival med nogen af Danmarks bedste jazzbands, band fra Sverige, USA/Tyskland, band sammensat af musikere fra Danmark, England og Kroatien og som spiller mange steder i Europa og USA, stort set hele tiden.