J.Tex

Velkommen til artistens/bandets egen side, her vil der være mulighed for, at du kan læse meget mere, se billeder og evt. videoer, af dem som du har vist interesse for! God fornøjelse!

Sanger/sangskriver Jens Einer Sørensen aka J.Tex blev født i Detroit, Michigan – voksede op i Danmark. Spiller instrumenter fra 6-års alderen. Spiller for at leve på vejene i Europa, hovedsageligt i Italien og Frankrig i begyndelsen af ​​90’erne. Inspirationen er tydeligvis fra den store vide åben, “Dustville”America, men misforstå det ikke – J.Tex er virkelig en urban cowboy, og i en alder af 20 tog han tilbage til USA for at søge efter sine musikalske rødder. J. Tex startede sin rejse i Nashville, Tennessee med en guitar i den ene hånd og en pensel i den anden, han rejste over hele Syden.


Efter et par måneders udførelse af små opgaver befandt han sig på en lang rejse gennem sydens bagveje. Han havde en stor følgesvend og mentor i den ildbrændende karnevalsmaler og kunstner “den enbenede mand” John Heiner. Denne tur var en livsoplevelse for J.Tex – at lære kunsthåndværket og leve det vilde liv på vejen. Når han rejste lange timer op og ned ad interstate highway 75, fandt han altid tid til at skrive sange, når han jammede med oldtimere og almindelige amerikanere.

kommer her

kommer her

kommer her

2022/2023