Zydeco Annie

Velkommen til artistens/bandets egen side, her vil der være mulighed for, at du kan læse meget mere, se billeder og evt. videoer, af dem som du har vist interesse for! God fornøjelse!

“ZYDECO ANNIE + SWAMP CATS FEAT”

Helt Oncale (NEW ORLEANS)

Med seksten års turnéring i Tyskland, Østrig og Schweiz, med et begejstret publikum, o sange og et internationalt line-up, er ZYDECO ANNIE + SWAMP CATS Tysklands mest populære band, der præsenterer Cajun og Zydeco musik fra Louisiana.

Nyd en uforglemmelig koncertaften med deres nye program:

The Spirit of New Orleans

Nede sydpå i Louisiana ved mississippifloden er New Orleans en unik smeltedigel af kulturer, madlavning og musikstilarter og kaldes stadig jazzmusikkens vugge. Kom sammen med ZYDECO ANNIE + SWAMP CATS, med til en enestående aften i denne musikalske by, bliv smittet af dens ånd, mærk varmen og efterspørgslen efter mere, tilfredsstille dit ønske om frihed og tag et stykke af det med hjem. Dette er betydningen af “The Spirit of New Orleans”.

ZYDECO ANNIE + SWAMP CATS er lige så alsidige og farverige som historierne om det gamle New Orleans. Bandet ved, hvordan man unikt kombinerer deres egne rødder med Big Easy, deres egen fortid med det kreolske folks musik. Deres originale sange fortæller om sorgen ved at sige farvel, om Mardi Gras’ livlighed og energi, om ensomme bayou-ønsker og de glade sammenkomster på Fais Deaux Deaux.

ZYDECO ANNIE kommer fra en familie, der kredser om harmonikaen. Hendes harmonika har været hendes daglige følgesvend siden barndommen. Efter at være vokset op med traditionel bayersk musik og tilbragt sine tidlige dage med orkesterharmonika og klassiske studier blev hun forelsket i Cajun og Zydeco under en af sine musikalske turnéer rundt om i verden. Hendes spil er lige så fuld af facetter som livet selv, fuld af legende vitalitet, endeløs hengivenhed til at lave musik og selvfølgelig – kærligheden til hendes instrument.

Den karismatiske musiker HELT ONCALE kommer direkte fra hjertet af New Orleans, som også kaldes “Big Easy” af sine beboere på grund af sin nemme livsstil. Han voksede op i byens pulserende liv, lærte sit håndværk i kunstnerens pubber i det “franske kvarter”, spillede sig gennem klubberne og barerne i “Bourbon Street”, hvor de bedste af de gode præsenterer deres kunst hver dag. Fra en alder af 19 år turnerer den fremragende musiker gennem USA

HELT ONCALE – det vil sige groovy rhythm’n’ Blues og traditionel Cajun violin, en mester guitarist og violinist med en følsom stemme

kommer her

kommer her

kommer her

2022/2023