Sentiment Falls

Velkommen til artistens/bandets egen side, her vil der være mulighed for, at du kan læse meget mere, se billeder og evt. videoer, af dem som du har vist interesse for!

God fornøjelse!

“SENTIMENT FALLS”

Det prisbelønnede svenske band skaber deres egen lyd og skiller sig en del ud fra pop/country som kommer fra Nashville.

Andreas og Ronnies vokaler, kombineret med den rå energi bandet leverer, gør Sentiment Falls til en høj kvalitativ live optræden, der ikke efterlader nogen uberørte.

Vi elsker artister som Lady A, Keith Urban og Tayler Swift og vi inspireres meget af deres musik, men det vi gør er anderledes. Vi tror stærkt på at vi har gang i noget stort.

Sentiment Falls begyndte i 2011, først som en duo, da Ronnie og Andrea mødtes gennem arbejde hos samme entertainment firma.

De indså hurtigt at der opstod magi når deres stemmer mødtes. Til trods for deres forskellige musikalske baggrund fandt de noget fælles i pop/country og dannede Sentiment Falls. I 2012 udgav de deres første singel “Six feet under ” .

De brugte de kommende år på at finpudse deres stil og i 2018 blev de nomineret til “Best band ” på Seljord countryfestival i Norge, “Best country act” i genren Pop/rock ved en svensk konkurrence og “Entertainers of the Year” på Texas Sounds intgerational music awards i USA.

Sentiment Falls fortsætter med at følge deres passion og synger sange med en meningsfuld besked. “Beskeden” er “hverdags” følelser … glæde og sorg.

Alle disse ting som alle kan relatere sig til…. det kommer til: hvis vi føler det, synger vi det.

For øjeblikket arbejder vi med Austin Moorhead, en pop/country producer fra Nashville. Næste udgivelse ” A little too far” vil blive udgivet i 2021.

kommer her

kommer her

kommer her

2022/2023