Opera on the Rocks

Velkommen til artistens/bandets egen side, her vil der være mulighed for, at du kan læse meget mere, se billeder og evt. videoer, af dem som du har vist interesse for!

God fornøjelse!

“OPERA ON THE ROCKS”

Med nogle af nordens dygtigste musikere i spidsen blander det storslåede show ”OPERA ON THE ROCKS” noget af det bedste fra operaens verden med rockmusikkens ditto. I den usædvanlige blanding opstår en helt unik, musikalsk oplevelse, som uden tvivl vil begejstre alle lige fra opera- til rockelskere, når numre som ”NESSON DORMA”, ”O MIO BABBINO CARO”, ”LAKME BLOMSTER DUETTEN” ”WINTERSTÜRME” ”RIGOLETTO KVARTETTEN” ”THE SHOW MUST GO ON” samt ”THE PHANTOM OF THE OPERA” ”ACE OF SPADES” ”BLACKSABBATH” og meget mere er på programmet.

På den klassiske side er vi stolte af at kunne præsentere en stærk, nordisk kvartet, som består af den prisvindende svenske sopran Cecilia Lindwall, sopran/mezzo Sofia Warden-Bigom, tenor Andreas Bigum og ikke mindst Bass-Baritone Lars Fosser.

(Til at sikre, at de tre klassiske sangere tilsættes en solid gang rock, har vi tidligere, haft den tysk/engelske rocksanger Oliver Weers, som var med til, at gøre dette til et fantastisk show.)

Ny Rocksanger: Andreas Warden!

Der er smukke duetter, kendte klassikere og egne numre, når ’Opera on the Rocks’ byder velkommen til beviset på, at opera og rock i allerhøjeste grad spiller sammen.

Herudover medvirker vores fantastiske orkester, med Pianist og Kapelmester Knud Rasmussen.

Cecilia Lindwall, sopran.

Efter sin anmelderroste debut i La Boheme på Den Norske Opera i 2000 og som vinder af den internationale konkurrence i Kammeroper Schloss Rheinsberg i Berlin året efter, har den svenske sopran Cecilia Lindwall arbejdet professionelt i Tyskland, Norge, Danmark og Sverige som en meget velrenommeret Koncert og Opera Sanger – senest bl.a. på Det Ny Teater i forestillingen Phantome of the Opera.

Cecilia´s operaroller includerer bl.a.: Fiordiligi i Cosi fan tutte, Mimi i La Boheme, Liu i Turandot, Micaëla i Carmen, Violetta in La Traviata og Agathe in Der Freischütz.Udover opera synger hun i concerter og oratorier så som Dvoraks: Stabat Mater, Beethoven 9, Mahler 2, Handels: Messiah , Brahms: Ein Deutsches Requiem, Mendelsohn: Paulus and Mozarts Requiem.

Derudover synger Cecilia Sopran-soloen på en CD-optagelse af Mahlers 2 symfoni,med Orchestra and choire of Staatstheater Braunschweig og Jonas Alber som dirigent og pressen skriver –”Mit strahlende Höhe intonierte die Sopranistin Cecilia Lindwall die vehmente Siegesgewissheit der Erlösten, die endgültige Bezwingung von Schmerz und Tod”.

Tysk TV optog Elblandfestspiele Wittenberg, hvor hun synger med Rene Kollo og Deutsches Filmorchester Babelsberg , hvilket blev transmitteret i tysk TV. Cecilia Lindwall er uddannet på

The Norwegian State Accademy of Music and The State Accademy of Opera i Oslo, Norge med Ingrid Bjoner og Mirjana Dancuo som hendes lærere

Sofia Warden-Bigom – sopran/mezzo

Som ung sanger blev Sofia Warden-Bigom kastet ud i et væld af koncerter med adskillige orkestre og big bands. Her optrådte hun flittigt med klassiske værker, populærmusik og musical.

Under sin uddannelse på Syddansk Musikkonservatorium, blev den unge, lovende sopran, en efterspurgt sanger i hele landet. Som solist i værker som Fynsk Forår af Carl Nielsen, Missa Sancti Nicolai, Fauré’s Requiem og Messe Basse.

I sin tid som studerende blev Sofia udvalgt til at medvirke ved flere produktioner på Den Fynske Opera.

Sidenhen har hun sunget roller som Bastienne i Mozarts første opera, Første Dame i Tryllefløjten i Hastings, Titelrollen i J.P.E. Hartmanns Liden Kirsten og Dido i Dido & Aeneas af Purcell.

Sofia ser frem til at tage til Rom med Vestsjællands Kammerkor dette forår og til at synge rollen som Donna Anna i Mozarts Don Giovanni i England.

Tenoren – Andreas Bigom

Uddannet i klassisk sang fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Har, trods sin unge alder, optrådt i adskillige operaproduktioner med flere store hovedpartier i bl.a. Pollione i Bellinis Norma, Turiddu i Mascagnis Cavalleria Rusticana, Tamino i Tryllefløjten af Mozart, Sverkel i Hartmanns Liden Kirsten dertil en masse større biroller og ensembler.

Som koncertsanger i Händels Messias, Bachs Juleoratorium, Mozarts Messe i C-mol, Beethovens Messe i C-dur, Dvoraks Messe i D-dur, Weyses første Reformationskantate.

Lieder Eines Fahrenden Gesellen og Kindertotenlieder af Mahler.

Schuberts Die Schöne Müllerin og Vaughan-Williams Songs of Travel.

Dertil et utal af koncerter i Danmark samt Sverige.

Med sig på scenen bringer Andreas en alsidighed der udspringer af en lang fortid som klassisk pianist og som heavy-metal sanger hvormed han har udgivet flere cd’er og turneret i flere år inden han endeligt gav sig i kast som klassisk sanger!

Lars Fosser – Bariton-Baritone

I 2019 sang han i verdenspremieren i Niels Martinsens Opera “Lille Soldat” på den Fynske Opera og den del af Sprecher i Mozarts, “Die Zauberflöte” med Opera på Skäret Opera festival. I

2020 debuterede Lars Fosser som den flyvende hollænder på Lüneburg-teatret.

Andre nylige engagementer med Tonio i Leoncavallos “Pagliacci” med Københavns Operafestival på turné og Enrico Ashtons rolle i Donizettis “Lucia di Lammermoor” med Opera Romanai Craiova.

Han har sunget i adskillige teatre i Tyskland, Østrig, Danmark, Frankrig, Spanien og Norge, såsom Den Kongelige Danske Opera og Den Danske Nationalopera, Dresden Staatsoperette, National Norwegian Opera, Opera Lyrique des ClermontFerrand osv.

Knud Rasmusen

Pianist, Uddannet på Det kgl danske Musikkonservatorium som pianist og organist.

Har haft en omfattende virksomhed som repetitør og akkompagnetør og har medvirket ved utallige koncerter i ind-og udland, som akkompagnetør for bl.a. De 3. Kgl. Tenorer og de 3. Kgl. Sopraner.

Er ansat som organist i Virum Kirke og arrangerer her mange koncerter, både kirkemusikalske begivenheder, kammerkoncerter og solokoncerter.

Ret til ændringer forbeholdes.

kommer her

kommer her

kommer her

2022/2023