As good As new –  a Tribute to Abba

Velkommen til artistens/bandets egen side, her vil der være mulighed for, at du kan læse meget mere, se billeder og evt. videoer, af dem som du har vist interesse for!

God fornøjelse!

“AS GOOD AS NEW”

Året 2022 er det år, hvor vi igen kan se frem til at fejre ”ABBA” – ny CD er blevet præsenteret og stor speciel koncert ”ABBATAR” skal foregå hele 2022 i London og i en del andre lande efter 2022.

CDén udkom sidst i 2021 og var forud-bestilt i 1,5 mill. eksemplar og er herefter blevet til salg over hele verden og ja ”ABBA” er genopstået og til en succes, som ingen andre har bedrevet.

Næsten 50 år efter ABBA´s gennembrud, kan vi med stolthed præsentere produktionen  “As Good As New” en hyldest til Sveriges, gennem tiderne, største musikexport.

En hyldest til noget så stort som ”ABBA” skal være gennemtænkt og ikke noget man går i gang med, uden at have sit hjerte med i det og man skal heller ikke glemme at de er svenske.

En del kopiband fra forskellige lande, rejser i dag rundt og spiller ABBA´s musik, men en ting er, at spille det, en anden ting er, at have musikken i sit hjerte og have studeret ”ABBA” og dermed vise dem den respekt som de fortjener.

Derfor er artisterne i ”As Good As New” håndplukkede, for at give en så autenstisk følelse som muligt, af hvordan det kunne have været, at deltage i en af ABBA´s legendariske koncerter og ingen aspekter af kostume, make-up, musikalske arrangementer, bevægelser eller sang, overlades til tilfældighederne.

Skrevet af: SCANDINAVIAN CONCERT & TOUR PROMOTION.

kommer her

kommer her

kommer her

2022/2023