Rock Legends

Velkommen til artistens/bandets egen side, her vil der være mulighed for, at du kan læse meget mere, se billeder og evt. videoer, af dem som du har vist interesse for!

God fornøjelse!

“THE SENSATIONAL ROCK LEGENDS SHOW”

Om bandet.

For at sige det enkelt udfører The Rock Legends band hitsangene fra de legendariske bands og musikere, som bandmedlemmerne har arbejdet med i løbet af deres musikalske karrierer.

Dette includerer The Animals, Smokie, Status Quo, Joe Cocker, Dire Straits, Gary Moore, Thin Lizzy, Whitesnake, Saxon, and many more.

Konceptet med Sensational Rock Legends-showet er, at det består af et bredt repertoire af hitsange fra berømte bands fra 60’erne, 70’erne og 80’erne, snarere end kun at udføre sangene fra kun et band.

Variationen af sange garanterer, at deres show ikke kun er meget underholdende, men også tilfredsstiller et meget bredt udvalg af musiksmag, aldersgruppe og køn.

Da hvert af bandmedlemmerne har troværdigheden af at have arbejdet med så mange berømte bands og musikere, kan The Rock Legends med rette udføre en lang række hitsange i deres show.

Bandet blev startet i 2009 under navnet UK Legends af Steve Hutchinson, der var den længst medvirkende keyboardspiller i The Animals, og gennem årene har bandet optrådt med en række forskellige legendariske musikere i sin line-up. I 2021 skiftede bandet navn til The Rock Legends.

The Rock Legends er et professionelt band, der regelmæssigt headliner ved koncerter rundt om i Europa med et publikum på op til 50.000 mennesker pr. show. De har optrådt live på mange tv-shows, hvoraf nogle samtidig er blevet sendt til over 100 lande verden over.

For yderligere information besøg venligst bandets website
www.rocklegendsband.com

kommer her

kommer her

kommer her

2022/2023