Den store havefest

Velkommen til artistens/bandets egen side, her vil der være mulighed for, at du kan læse meget mere, se billeder og evt. videoer, af dem som du har vist interesse for! God fornøjelse!

“DEN STORE HAVEFEST 2022”

En begivenhed, som skal være medvirkende til, at vi nu igen kan føle os lidt frie, igen være sammen med andre mennesker, høre den musik som vi alle elsker, nemlig den som rør noget i os og får alle følelser i kog og måske en lille tåre i øjenkrogen.

En masse fantastiske sangere og musikere er samlet her, for at vi kan opnå dette og for at få os til at føle vi lever og at vi fremover skal passe meget bedre på os selv og hinanden.

Den Store Havefest skulle gerne blive en begivenhed en gang årligt og som en fast festival tradition inden for klassisk, opera, store filmtemaer og musical – se mere vedrørende de medvirkende i 2022 her:

Cecilia Lindwall

Efter sin anmelderroste debut i La Boheme på Den Norske Opera i 2000 og som vinder af den internationale konkurrence i Kammeroper Schloss Rheinsberg i Berlin året efter, har den svenske sopran Cecilia Lindwall arbejdet professionelt i Tyskland, Norge, Danmark og Sverige som en meget velrenommeret Koncert og Opera Sanger – senest bl.a. på Det Ny Teater i forestillingen Phantome of the Opera. Cecilia´s operaroller includerer bl.a.: Fiordiligi i Cosi fan tutte, Mimi i La Boheme, Liu i Turandot, Micaëla i Carmen, Violetta in La Traviata og Agathe in Der Freischütz.Udover opera synger hun i concerter og oratorier så som Dvoraks: Stabat Mater, Beethoven 9, Mahler 2, Handels: Messiah , Brahms: Ein Deutsches Requiem, Mendelsohn: Paulus and Mozarts Requiem.

Derudover synger Cecilia Sopran-soloen på en CD-optagelse af Mahlers 2 symfoni,med Orchestra and choire of Staatstheater Braunschweig og Jonas Alber som dirigent og pressen skriver –”Mit strahlende Höhe intonierte die Sopranistin Cecilia Lindwall die vehmente Siegesgewissheit der Erlösten, die endgültige Bezwingung von Schmerz und Tod”.

Tysk TV optog Elblandfestspiele Wittenberg, hvor hun synger med Rene Kollo og Deutsches Filmorchester Babelsberg , hvilket blev transmitteret i tysk TV. Cecilia Lindwall er uddannet på The Norwegian State Accademy of Music and The State Accademy of Opera i Oslo, Norge med Ingrid Bjoner og Mirjana Dancuo som hendes lærere.

Anna-Kajsa Holmberg

Født i Stockholm, uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium og bor i dag i Malmö.

Hun har studeret Bel Canto-traditionen i Italien hos Sonia Turchetta, professor ved Conservatorio G Verdi i Milano. Hun fortsatte sine studier hos Philip Doghan, professor ved Royal Academy i London. Derefter ved Neil Semer, New York. 

Anna-Kajsa arbejder som freelance-sanger i Sverige og Danmark. Hun har bl.a arbejdet ved Opera på Skäret, Opera Hedeland, Malmö Opera og har været både solist og korist ved Det Kongelige Teater. Derudover er hun tit brugt som solist ved koncerter og i kirkerne rundt om i Sverige og Danmark.

Tenoren – Andreas Warden-Bigom

Uddannet i klassisk sang fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.
Har, trods sin unge alder, optrådt i adskillige operaproduktioner med flere store hovedpartier i bl.a. Pollione i Bellinis Norma, Turiddu i Mascagnis Cavalleria Rusticana, Tamino i Tryllefløjten af Mozart, Sverkel i Hartmanns Liden Kirsten.
Dertil kommer en masse større biroller og ensembler, som koncertsanger i Händels Messias, Bachs Juleoratorium, Mozarts Messe i C-mol, Beethovens Messe i C-dur, Dvoraks Messe i D-dur, Weyses første formationskantate. 

Lieder Eines Fahrenden Gesellen og Kindertotenlieder af Mahler. Schuberts Die Schöne Müllerin og Vaughan-Williams Songs of Travel. dertil et utal af koncerter i Danmark samt Sverige.

Bass – Baritone Lars Fosser

I 2020 debuterede Lars Fosser som den flyvende hollænder på Lüneburg-teatret. I 2019 sang han i verdenspremieren i Niels Martinsens Opera “Lille Soldat” på den Fynske Opera og den del af Sprecher i Mozarts, “Die Zauberflöte” med Opera på Skäret Opera festival.

Andre nylige engagementer med Tonio i Leoncavallos “Pagliacci” med Københavns Operafestival på turné og Enrico Ashtons rolle i Donizettis “Lucia di Lammermoor” med Opera Romana i Craiova. Han har sunget i adskillige teatre i Tyskland, Østrig, Danmark, Frankrig, Spanien og Norge, såsom Den Kongelige Danske Opera og Den Danske Nationalopera, Dresden Staatsoperette, National Norwegian Opera, Opera Lyrique des ClermontFerrand.

Per Jellum

Før overgangen til Opera som dramatisk tenor, sang Per Jellum adskillige store partier i operettegenren, bl.a. på Hofteatret i København.

Disse inkluderer Danilo (Den Glade Enke), Eisenstein (Flagermusen), Zedlau (Wienerblod), Leopold (Sommer i Tyrol), samt tre af de store Gilbert&Sullivanroller: Nanki-Poo (Mikadoen), Kaptajn Cochran (Pinafore) og Piratkongen (Piraterne fra Penzance)
Per Jellum har sunget med alle landsdelsorkestre i Danmark og debuterede i 2018 som solist på Den Jyske Opera og ved Copenhagen Opera Festival.

Knud Rasmussen

Pianist, Uddannet på Det kgl danske Musikkonservatorium som pianist
og organist.

Har haft en omfattende virksomhed som repetitør og akkompagnetør og har
medvirket ved utallige koncerter i ind-og udland, som akkompagnetør for bl.a. De tre
kongelige Tenorer og De tre kongelige Sopraner.

Er ansat som organist i Virum Kirke og arrangerer her mange koncerter, både kirkemusikalske begivenheder,
kammerkoncerter og solokoncerter.

Gianni Ciriani

vil forbavse selv den mest kræsne når det gælder fremførelse fra sit righoldige repertoire, på forskellige sprog så som dansk, norsk, svensk, engelsk, italiensk, tysk, fransk og spansk. Den musikalske spændvidde er stor! «Italiensk tema og Italiensk underholding» under spisningen.

PRESSEMEDDELELSE • GIANNI CIRIANI

Som navnet indikerer, kommer Gianni Ciriani fra gondolernes hjemland, Italien.

Han begyndte sin musikalske løbebane ved konservatoriet i Udinese, hvor han uddannede sig til professor i musik og klassisk pianist.
Ud over tangentinstrumenter spiller Gianni Ciriani saxofon, trompet og harmonika, og synge på flere sprog. Han begyndte at turnere i Norge og skabte et godt forhold til norsk publikum gennem 27 år. Mange af disse år med bopæl i Svolvær, Lofoten, hvor han udover at spille også drev et pladestudie.

Sammen med sit orkester udgav Gianni Ciriani tre albums i Norge, og alle solgte til guld. En af de mest kendte melodier var ”Save Your Love”, som blev et kæmpehit i duet med Kirsti Sparboe.

Siden rejste han hjem til Venezia for at hjælpe sin far som var meget syg. Dygtig som han er, kom Gianni Ciriani hurtigt med i det ”hjemlige” musikmiljø, hvor han fik sit eget TV-show. Han optrådte også i perioder for de bedre kredse på et af Monacos flotteste hoteller. Med brillant pianospil og flot sang blev han hurtigt en favorit blandt gæsterne.

Ciriani Ciriani bor for tiden i Danmark, hvor han har oparbejdet sig et godt marked og renommé både som soloartist og i samarbejde med danske musikere. Hans interesse for lyd har medført at han har bygget et flot lydstudie, hvor han sammen med det han synes bedst om, nemlig at optræde for folk, arbejder som tekniker og producent.

Gianni Ciriani vil forbavse selv den mest kræsne når det gælder fremførelse fra sit righoldige repertoire, på forskellige sprog såsom dansk, norsk, svensk, engelsk, italiensk, tysk, fransk og spansk. Den musikalske spændvidde er stor !

kommer her

kommer her

kommer her

2022/2023