Blue Flamingos

Velkommen til artistens/bandets egen side, her vil der være mulighed for, at du kan læse meget mere, se billeder og evt. videoer, af dem som du har vist interesse for!

God fornøjelse!

“THE BLUE FLAMINGOS”

The BLUE FLAMINGOS 60’s REVIEW er et live scene show som hurtigt er ved at blive etableret gennem hele Europa for måden hvorpå det portrætterer et meget æret og særpræget årti i populærmusik.

I modsætning til mange af de sædvanlige 60’er-hyldestbands er Blue Flamingos unikke ved at have både en mandlig og en kvindelig forsanger og et professionelt fire-personers liveband. Dette adskiller Blue Flamingos show fra mange andre shows ved at kunne levere et meget bredt udvalg af dine yndlings 60’er hits fra begge sider af Atlanten.

Showet udføres af professionelle entertainere og musikere, der har lært deres håndværk som medlemmer af aktuelle 1960’er bands som The Animals og The Applejacks.

Showet er opdelt i to halvdele. Første halvdel udforsker de meget populære britiske Swinging Sixties, med Storbritanniens mest mindeværdige kunstnere fra den tid, herunder: Tom Jones, Dusty Springfield, The Searchers, Sandie Shaw, Gerry and the Pacemakers, The Hollies, The Animals, and of course The Beatles.

Anden halvdel pisker publikum over Atlanten til USA med fantastiske gengivelser af de store amerikanske hits fra samme æra. Med skyhøje 4-stemmede vokalharmonier hylder bandet legendariske stjerner som Beach Boys, Mamas and Papas, Roy Orbison, Sonny og Cher, The Crystals, Dion, Neil Diamond og mange andre.

Dette er et 100% Live Show fyldt med sjov og ballade med et stort katalog af hits, der med garanti vil få publikum op i deres sæder og synge med. Det er et show, man ikke må gå glip af!

kommer her

kommer her

kommer her

2022/2023