Back in Time

Velkommen til artistens/bandets egen side, her vil der være mulighed for, at du kan læse meget mere, se billeder og evt. videoer, af dem som du har vist interesse for! God fornøjelse!

“Back In Time”

– er at høre det stykke musik der tager dig tilbage til hvor du var, hvem du var sammen med og de følelser, der er forbundet med det minde.

Den oplevelse – når musik bringer minder tilbage til begivenheder, mennesker og steder fra vores fortid – det er kendt som et musikfremkaldt selvbiografisk minde og det er en fælles oplevelse.

Sopran Iben Silberg

Er uddannet på Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole i Odense og har efterfølgende taget solistuddannelsen på Det Jyske Musikkonservatorium med debut i 2014.

Iben er ofte brugt som solist, senest i ”Poulencs Stabat Mater” med Vor Frues Cantori og som Grethe i operaen ”Hans og Grethe” i samarbejde med Opera Kids.

Iben har været solist i Brahms “Ein Deutsches Requiem” med Fredericia Byorkester samt i Leon Tscholls uropførelse af “Ein Reformatorisches Requiem” med Nordschleswiger Musikvereinigung.

Hun har sunget Elverkongens datter i N.W.Gade´s ”Elverskud” med Odense Symfoniorkester, solist i Mozart´s ”Requiem” med Aarhus Symfoniorkester og i ”Manon” på Copenhagen Opera Festival.

Mere kunne nævnes, herunder også flere opgaver med Sønderjyllands Symfoniorkester og en lang række opgaver for Opera på Grænsen.

Tenor Per Jellum

Studerede hos Roberta Cunningham, Berlin og Neil Semer, NYC.
Han har arbejdet med anerkendte pianister som Margaret Singer, Andrej Hovrin, Jamison Livsey og Ulrich Stærk.

På scenen inkluderer hans operaroller Don José ”Carmen” og titelrollerne i ”Parsifal” af Wagner og ”Abu Hassan” af Weber.

Hans operadebut var som Gastone i ”La Traviata” og han har også sunget Le Remendado i ”Carmen”.

Før overgangen til Opera som dramatisk tenor, sang Per Jellum adskillige store partier i operettegenren, bl.a. på Hofteatret i København. Disse inkluderer Danilo ”Den Glade Enke”, Eisenstein ”Flagermusen”, Zedlau ”Wienerblod”, Leopold ”Sommer i Tyrol”, samt tre af de store Gilbert & Sullivanroller: Nanki-Poo ”Mikadoen”, Kaptajn Cochran ”Pinafore” og Piratkongen ”Piraterne fra Penzance”.

Per Jellum har sunget med alle landsdelsorkestre i Danmark og debuterede i 2018 som solist på Den Jyske Opera og ved Copenhagen Opera Festival.

kommer her

kommer her

kommer her

2022/2023