Animal Tracks

Velkommen til artistens/bandets egen side, her vil der være mulighed for, at du kan læse meget mere, se billeder og evt. videoer, af dem som du har vist interesse for! God fornøjelse!

“ANIMAL TRACKS”

The Animals var et af de mest ikoniske britiske bands, der hittede på begge sider af Atlanten og over hele verden i 1960’erne. I USA blev de en del af ‘British Invasion’ sammen med andre legendariske britiske bands som The Rolling Stones og The Beatles.

Direkte fra Newcastle upon Tyne i Storbritannien, som var den oprindelige hjemby for The Animals, kan dette all-star-arv-band følge sine spor tilbage til det oprindelige 1960’er Animals band med en line-up, der indeholder tidligere medlemmer af The Animals, der også var medlemmer af ANIMALS II, som var den meget anerkendte reinkarnation af THE ANIMALS i 1990’erne, der også indeholdt originale 1960’erne Animals bandmedlemmerne Hilton Valentine og John Steel.

I 1990’erne indspillede og optrådte de over hele verden som THE ANIMALS og ANIMALS II. Fra 2014 til 2021 optrådte bandet også som Animals III.

Følgende i fodsporene på det oprindelige 1960’er-band er ANIMAL TRACKS-bandet så autentisk, som det kan blive med deres prangende og kraftfulde show, der indeholder alle de klassiske ANIMALS-hits, herunder kæmpehittene ‘HOUSE OF THE RISING SUN’ – ‘WE’VE GOTTA GET OUT OF THIS PLACE’ – ‘PLEASE DON’T LET ME BE MISUNDERSTOOD’ og ‘BRING IT ON HOME TO ME’, samt mange flere legendariske hitsange fra den æra.

Yderligere information kan ses på deres website www.animaltracks.uk

kommer her

kommer her

kommer her

2022/2023