Sofia Varden

Velkommen til artistens/bandets egen side, her vil der være mulighed for, at du kan læse meget mere, se billeder og evt. videoer, af dem som du har vist interesse for! God fornøjelse!

Sopran/ Mezzo: Sofia Warden-Bigom

er født i Danmark men opvokset i de Franske Pyrenæer. Som 15 årig flyttede hun til Danmark for at følge musikken og begyndte allerede at markere sig som en talentfuld ung sanger som 17-årig da hun vandt Ross Teigan klassisk legat i 2012, 1. prisen i Unge spiller klassisk Midtjylland i 2014.

Sofia Warden-Bigom har modtaget undervisning af Gitta Maria Sjöberg, Eva Johansson og coaches Jarowlasw Kalliski, Ulrich Stærk, Christian Westergaard, Thomas Darelius samt, deltaget ved Birgit Nilson masterclass i 2021 med Miah Person.

Sofia Warden-Bigom har optrådt i Danmark, Sverige, Island, Tyskland, Italien, Frankrig såvel som England som både Opera og Oratorie solist.

Hun har sunget: Tryllefløjtens 1 dame af W.A Mozart , Dido fra H.Purcell Dido og Ænnaes og Don Giovannis Donna Anna af W.A Mozart med Ensemble Orquestra i England, Liden Kirsten i J.P.E Hartmanns Liden Kirsten med Opera Nordsjælland og Bastienne i W.A Mozart Bastien und Bastienne på HC Andersen Festivalet, sopran partiet I Dvorack D dur messe i Pauluskirken Basilica San Paulo fuori le Mura, I Rom etc..

I 2024 ser hun frem til at synge Marzelline I Operafabrikkens Fidelio af Beethoven i Sverige, Sopran soloisten i Petite messe Solenelle af Rossini i Danmark, samtidig med at færdiggøre hendes Master på Stockholms University of Arts, tidligere Stockholms Operahögskole med støtte fra støtte fra den Bømske Fonde, Augustinus Fonden, William Demant Fonden og Feldenthus legatet.

kommer her

kommer her

kommer her

2022/2023